Rijnland Media triangle

"Jonge mensen met als mentor een ervaren rot, zo ziet het team van Rijnland Media eruit. Een unieke mix van jong en oud."

Rijnland Media triangle
Rijnland Media Ed

Ed Muller

Ed is in het dagelijks leven bedrijfsadviseur bij veel MKB-bedrijven. Vanuit deze rol kijkt hij op een andere manier naar communicatie intern en extern. Veel meer als strateeg en visionair. Daardoor ontstaan plannen die anders zijn en vooral in het teken staan van het uiteindelijke rendement, want daar gaat het toch om.

Joppe Huigsloot

Joppe is mede-oprichter van Rijnland Media. Hij is vaak de spin in het web bij het maken en uitvoeren van communicatie – en verkoopplannen. Hij regelt de uitingen van begin tot eind en houdt de vinger aan de pols qua planning en organisatie. De juiste office manager op de juiste plek. Daarnaast kent hij als ondernemer de taal van het MKB.

Rijnland Media Joppe
Rijnland Media Michael

Michael van der Zwet

Michael van der Zwet is binnen Rijnland Media de expert op het gebied van Sociale Media en website ontwikkeling. Met zijn opleiding Informatiekunde heeft hij de basis gelegd voor het kunnen uitbrengen van goed advies en de uitvoering daarvan. Voor veel opdrachtgevers verzorgt hij alle sociale media activiteiten.

Tristen Muller

Tristen Muller is vooral actief op het gebied van de vervaardiging van tekstuele producties. Hij verzorgt de teksten voor brochures, flyers, nieuwsbrieven, maar ook voor berichten op sociale media. Ook komt hij zelf met ideeën op het gebied van teksten en foto’s.

Rijnland Media Tristen