Rijnland Media triangle

Redactionele producten

Rijnland Media triangle

Flyers

Een flyer blijkt nog steeds één van de meest effectieve communicatie middelen in de maatschappij. Het is wel zaak om de flyer zo opvallend te maken dat deze zich onderscheidt van de rest. Niet zelden hebben wij voor opdrachtgevers succesvolle flyers gemaakt, neem de proef op de som.

Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief, zowel online als fysiek, wordt met name ingezet voor relatiebeheer. Maar ook als jubileumuitgave of als actie krant kan de nieuwsbrief ingezet worden. Wij zijn gespecialiseerd in de zogenaamde “sponsored magazines” waarbij wij leveranciers van onze opdrachtgevers benaderen om deel te nemen in de uitgave. 

Jubileumuitgaven

Diverse malen hebben wij voor onze opdrachtgevers een jubileumuitgave gemaakt. Een jubileum op zich is een prachtig nieuwsfeit om publicitaire mee aan de weg te timmeren. Wij kunnen ook de festiviteiten eromheen organiseren, zodat wij een compleet plan kunnen uitvoeren.

Kranten

Als wij bijvoorbeeld een speciaal evenement organiseren, gebruiken wij vaak het medium krant om de communicatie te verzorgen. Zo maken wij diverse sportkranten, die huis-aan-huis worden verspreid. De complete totstandkoming ligt in onze handen. Van redactie tot advertentie verkoop en van opmaak tot drukken, wij kunnen het uitvoeren.