Rijnland Media triangle

Online diensten

Rijnland Media triangle
Rijnland Media Sociale Media

Social Media Beheer

Aanwezig zijn op social media biedt je bedrijf enorm veel kansen en voordelen. Social Media is er om een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Voor veel bedrijven is het echter lastig om elke week tot ideeën te komen voor content of ze hebben hier simpelweg geen tijd voor. Wij zijn in staat om deze zorgen bij jouw bedrijf uit handen te nemen. Wij helpen met ons jonge team  graag bij het creëeren van content dat past bij het DNA van je bedrijf en posten dit op de verschillende kanalen.

Website

Bouwen of verbeteren

Een website is het visitekaartje van je bedrijf, het is daarom belangrijk dat dit goed op orde is. Ons team van specialisten maakt een website of bewerkt de website die past bij de behoeften van je klanten, die daarnaast voldoet aan alle technische eisen. Je website functioneert op desktop, tablet en mobiel. Verder is de website volledig geoptimaliseerd om goed vindbaar te zijn op Google.

Rijnland Media Website Analyse
Rijnland Media Banner 3

Website

Analyseren

Niet geheel tevreden over je website en benieuwd naar de verbeterpunten? Bij Rijnland Media is er de optie om je website te laten analyseren. Wij schrijven een uitgebreide en duidelijke analyse over wat er volgens ons verbeterd zou kunnen worden, uitgebeeld in visuele designs. Hiermee krijg je tegen een eerlijk tarief goed in beeld wat de potentiële veranderingen kunnen zijn.

Website

Hosting & domeinregistratie

Domeinregistratie is de eerste stap naar een online identiteit op het internet. Daarnaast is een snelle website belangrijk voor de gebruikerservaring. Wij verzorgen daarom het hele traject, van domeinregistratie tot het hosten van dit domein. En met een onderhoudscontract op maat, komt u nooit voor verrassende kosten te staan.

Rijnland Media Hosting