Rijnland Media triangle

"Een breder totaalpakket is er niet te vinden, wij nemen het gehele communicatie proces uit handen."

Rijnland Media triangle
Rijnland Media Verkoopplan

Verkoop- en publiciteitsplan

Vaak start ons werk bij het samen met de opdrachtgever verzinnen en vaststellen van een verkoop- en/of publiciteitsplan. Dit altijd geschreven vanuit de visie van de organisatie, met de bepaalde doelen. 

Redactionele producten

In ons netwerk beschikken wij over uitstekende tekstschrijvers, ervaren fotografen en vakkundige ontwerpers. Wij gaan als jong bedrijf voor een onderscheidende communicatie naar buiten. Soms wild, soms gematigd en soms rustig. Het is wat de klant wil en wat de beste boodschap is richting de doelgroep.

Rijnland Media Redactionele Producten
Rijnland Media Online Diensten

Online diensten

Sociaal media is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Juist omdat ons bedrijf uit een jong team bestaat, weten wij de weg op dit gebied uitstekend te vinden. Wij komen met frisse ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Van het ontwerpen en bijhouden van de website tot het optimaliseren van het gebruik van social media, wij gaan voor het beste eindresultaat.

Print & drukwerk

Natuurlijk kunt u bij ons briefpapier, enveloppen en visitekaartjes in kleine en grote aantallen bestellen. Ook voor het drukken van een mooie A4 folder draaien wij onze hand niet om. Maar wij zijn met name gespecialiseerd in maatwerk producten, zoals roll-up banners, displays, stand-in borden en levensgrootte afbeeldingen op karton. Onze mogelijkheden zijn legio.

Rijnland Media Print en Drukwerk
Rijnland Media Vouwmachine

Verzenden van de communicatie uitingen

Als uiteindelijk de uitingen klaar zijn, is het vanzelfsprekend de bedoeling dat zij bij de doelgroep aankomen. Dat kan tegenwoordig online, maar ook nog steeds fysiek. Wij regelen dit tot in de puntjes, waarbij wij streven naar een zo een optimale ontvangst van de boodschap.